Saturday, January 8, 2011

nYam NyAm nYaM...

hai semua... hihii... lama rasanya blog ini tak di update..hihih... almaklumlah, baru start semestar, sibuk sikit dgn pendaftaran subjek, so minggu ni tak start lagi belajar, minggu depan kot rasenya...

kawan2 ku semua ape cerita??? sehat ye semua?? dah makan?? hihihi...

rindu pulak rasenya aku nak makan nasi bariyani kambing dekat tempat kerje aku hari tu...hihihi... sedap tau, mana tak nye, cube kauorang bayangkan, sepinggan nasi bariyani ayam atau kambing atau daging berharga RM8.00!!! mahal kan??? lepas tu, kalau dah pekene nasi bariyani gam mesti nak menyulam pulak dengan air sirap bandung soda johor... fuuhhh... nyam nyam... tapi segelas RM2.50... hihihi

so, campur makan minum RM10.50... kalah sneck plate kfc, tapi kauorang jangan percaya tak percaya, tiap2 hari, dalam mesin cashier tu paling bangsat pon mesti ada RM2500 tunai... hahaha... tp kebiasaannye RM3500 keatas... hahaha... so kauorang boleh buat andaian kauorang sendiri lah sedap ke tak sedap nasi bariyani ni... hehehe...

jamuan buke pose satu kuliah... sekali dtg 60 org... hahaha...pening ko pale tauke kedai tu nk melayan...hihihi.. pape pon enjoy!!!


sebenarnye malam ni aku nak cerita tentang makan free... hehehe... sukelah tu kau orang kalau aku sebut pasal makan free ni..hihihi... sebenarnya aku yang suka... hahaha... sebab masuk esok hari dah 3 hari berturut-turut aku dapat free... wahahahaha... best giler... syoknyeee...

semalam, aku pergi makan free kat satu kedai kat kuala pahang...hehehe...nama kedai tu warong pak mail, aku pergi dengan zaki dengan haikal, aku pon tak tahu motif kedai tu bagi makan free, tapi yang aku tahu sebab aqiqah kot, main bedal aje...hihihi...lepas tu, tadi pulak, ada sikit jamuan lepas satu hari buat kertas kerje untuk aktiviti persatuan PEKA 5 (wakil kolej kediaman lah), kenyang lagi ni...hihihi... lepas tu, esok ada pulak jamuan makan persatuan2 dengan MPP (majlis perwakilan pelajar), hihihi...

my favourite food.. almost, hahaha... sata..pas2 pedas2... fuhhhHHH!!!  ngancham..


kan best gile kalau sampai habis semester tiap2 hari macam gini kan...hihihi..

apa2 hal pon, rezeki jangan ditolak, musuh jangan di cari... selamat menjamu selera...

bye bye bye~~~

5 comments:

  1. bila lak ko nk blnje ak sorg nih?kije2 time cuti sem,,mesty gaji masyuk nye nih! haha

    ReplyDelete
  2. wahhhh sata!!
    cik suke basik kerabu!! hik3

    recent post : |kaligrafi islam|

    ReplyDelete
  3. sedap sata lama tak makan sata

    ReplyDelete
  4. apa menda sata tu?
    leh pos ke sarawak tak? nak try makan..hehe:)

    Chocolate Give Away for sweet couple

    ReplyDelete